Tuesday, August 28, 2007

Sötebrödstiderna är över. Nu väntas hårda bud...

På jobbet ska tre kollegor banta ner sig. En (kvinna) ska göra det för sin egen skull och två andra(män) ska göra det för att de fått bannor hemifrån. O det är inte vilka bannor som helst. Snart ska de på utlandssemester och med den ingår ju oftast ROMANS. Men nu är det så att chokladfabriken kan komma att ha semesterstängt om inte det härdade fettet kring buken bränns bort.

Så nu jävlar ska det deffas. Och på vilket sätt ska det göras? Det börjar ju bli bråttom för de två herrarna. Jo Nutrilette, eller vad det nu heter, ska tryckas rätt ner i halsen. Rätt ner i halsasatan!

Men är det verkligen rätt väg? Är inte det en tillfällig lösning bara? Och låta kroppen gå på sparlåga och ha blodsockret skrapandes på botten i någon overklig djup avgrund. Och att dessutom utsätta sin omgivning för detta påhitt. Grava humörssvängningar - kommer att vara ett understatement! Man blir dessutom blek o ser sjuk ut. Det är ju på gränsen till svält att äta de där påsarna som ska blandas i vatten.

För mig klingar "tillfällig" rätt illa. Tillfälligt blir sällan bra och det är ofta inte alls roligt. Faktiskt riktigt sunkit om jag ska vara ärlig. Hur låter egentligen:
  • Tillfällig kille en lördagskväll.
  • Tillfällig prenumeration, som man själv MÅSTE ringa o säga upp.
  • Tillfälllig bakfylla.
  • Tillfällig tandvärk.
  • Tillfällig diarré.
, skit i tillfälligt o lägg om livsstilen o ät bättre. Men framförallt rör er mer slöfockar!!! Fast nu är det ju som det är, o det bråttom bråttom för dem o de gör allt för att komma i form till chokladfabriksöppettiden. Men fattar de inte att de då fettar till sig igen. Kanske inte av romansen, men av att vara på semester där man vanligtvis äter på gränsen till att ha grava ätstörningar. Den svultna kroppen kommer att suga åt sig allt o lägga på lager. Typ dubbelt upp innan man började med svältpåsarna. O när de blir tjocke igen, stänger chokladfabriken o allt börjar om igen. Dhaa...

Det är som en dans kring midsommarstången - runt runt runt. Ett gott råd. Om det nu ska springas runt runt runt. In i ekorrhjulet o spring utav bara helvete istället. Då ska de få se att den där chokladfabriken kommer att ha öppet året om o att chokladfrossa blir något annat än härdat fett kring magen. Så enkelt är det. Just så enkelt är det med fruarna!



0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home