Tuesday, August 14, 2007

Att spela i samma division eller liga

Tittade på fotboll på televisionen. Lilla Elfsborg spelade mot storlaget Valencia. Här kan man verkligen snacka om att inte spela i samma division eller ens samma liga.

Det roliga är att det finns stora likheter mellan den matchen och hur folk bedömer det the other sex i verkliga livet. Om man ser till det ytliga (utseende) så pratas det om att spela i samma division/liga eller inte. Gör man inte det så finns det alltid en underdog. The underdog skall liksom vara tacksam hela tiden o det är inte riktigt snällt. Ingen säger något till underdogen utan det pratas vid sidan om. Det liksom konstateras sinsemellan att "dom två spelar verkligen inte i samma liga, hur lyckades han/hon med det?"

När jag bodde i Australien sa min hostmamma. Det finns en egenskap som jag aldrig skulle vilja ha och det är att vara tråkig eller leva med en tråkig man. Anledningen till detta är att folk kommer verkligen ihåg tråkiga människor. O vem orkar hänga med dem? Vad har man för utbyta med en människa som inte kan ta sitt sociala ansvar o bjuda till i sällskapliga sammanhang? Hon tyckte till och med att man skulle märka dem så man slapp lägga tid på dem.





Hostmamman levde verkligen efter det ledordet för det var verkligen totalt skillnad i divisionsspelet där! Penny (mamman) var ursnygg, überintelligent, rolig o makalös. Ian (pappan) såg banne mig inte klok ut. Men vilken humor o karisma mannen hade. O för att inte tala om pondus o intelligens.

Jag har själv haft killar så varit gudabenådade, riktiga havsgudar vad gäller utseende o jag varit the underdog. Men det värsta är att de har varit så himla tråkiga. BOOORING!! Kul ett tag, men sedan när man liksom kommer fram till att man inte har något att prata om - over and out - om man säger så.

Havsgud o tråkig? , mycket hellre ugly but funny!

Fast givetvis finns det simmande fiskar där i vattnet kring havsgudarna som är charmanta, roliga, karismatiska o alldeles ypperliga. Satsa på dem. Trust me, I know for a fact...

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home