Wednesday, August 1, 2007

Storpack - alltid ett säkert kort?

En killkompis har slut på preventivmedel o dambesök väntas i kväll. Mest för att vara redo skulle han fixa till det problemet på lunchrasten. Jag gav rådet att gå till Apoteket o handla eftersom det liksom är mest naturligt där. Han bara skulle handla EN produkt, så vore det kanske en fördel att kanske gå dit. Han skulle då slippa "alibihandla" en massa annat skit. Fast det här med att BARA handla regnkappor störde honom inte alls, utan det sket han i. Dessutom snackade han om storpack eller med andra ord ekonomipack. Finns det? Liksom 20, 30 eller tillomed 100 pack...

Märkligt. Alla (nästan alla - undantag finns ju alltid) tjejer jag pratat med skulle aldrig få för sig att köpa regnkappor utan att minst handla två saker till, dvs "alibihandla". Och att sedan dra till med ett ekonomipack. No, I don't think so!

Om man sedan ser till ekonomin (läs säkerheten) i det hela, så tror jag inte på det. Man vet ju själv när man går där i livsmedelsbutiken o singelhandlar. Så tar man ett storpack av något för att det är "billigare" i längden. Yea right. Det slutar ju alltid med att man får slänga det mesta eftersom bäst-före-datumen gått ut eller så råkar man äta lite gammal mat. Där fick man för att man var dumsnål.

Kontentan av detta resonemang är således följande;
Dumsnål med mat i form av storpack kan få följden uppblåst ond mage och toabesök.
Dumsnål med regnkappor i form av storpack kan få följden uppblåst ond mage och BB-besök.

Storpack, är det ett säkert kort månne?

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

P-medel? Det är endast för Svenssons. Mycket borgerligt. En riktig karl, som min vän Dr M, skjuter skarpt i väggen och torrdrar pipan i gardinen. Mycket opassande ämne i övrigt. Det finner inte vårat behag. Håll dig till hushållsämnen och dylikt.

August 1, 2007 at 1:42 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home